Milyen etetőszéket hozzunk haza?
Tagged Címkék:

A baba megérkezése után észrevétlenül fog telni az idő. Nekünk csak egy pillanat lesz, de hamarosan szükségünk lesz az etetőszék használatára. A cumisüveget és a babakocsit gyorsan felváltják az asztali étkezések. Az anyukák nehezebben fognak a tányérjukhoz jutni, így mindenképpen be kell szerezniük a piciknek készített szék egyikét.

Általában fa és műanyag alapanyag mellett dönthetünk, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. A fa természetes anyag, így sokan preferálják, azonban nem jó, ha sokáig víz éri, így érdemes szinte azonnal letörölni, persze nehezebb is. Amennyiben nem a gurulós változatát vesszük meg, problémásabb lesz a mozgatása.

Ezzel szemben, a műanyag könnyű és kényelmesen tisztítható, ám a természetestől messze áll. A babák nem tudnak azonnal úgy ülni, ahogy az etetőszék megkívánja, így azt is vegyük figyelembe, hogy dönthető háttámlája legyen, ezáltal alkalmazkodjon az elvárásainkhoz!

A helytakarékosság is fontos szempont, pont ezért választhatunk összecsukható modellt is. Talán a legfontosabb, hogy az etetőszék stabil legyen és kényelmes. A stabilitás hozzájárul a biztonságos használathoz, a gyermekünk védve lesz benne az esésektől és a balesetektől.

Természetesen a kényelem szintén lényeges szerepet játszik, mivel a babák sírással fogják kifejezni a nemtetszésüket, abból pedig amúgy is lesz elég. A pindurka.hu oldalon rengeteg etetőszék közül választhatunk, a kínálatban találunk színes, mintás és modern változatokat is. Így a babák mellett, az anyukáknak is tetszeni fog a lakáshoz illő szék.