Mikor jön jól a csavaros lapszintező?
Tagged Címkék:

Csempézéskor mindig nagyon figyelni kell a kellően egyenletes felszín kiképzésére. Amikor erre nem esik kellő hangsúly, akkor gyakran fogazott felszín jön létre, ami elég kellemetlen látványt és érzetet kelt a használat során. Miért kockáztatnánk meg ennek a megjelenését, amikor a csavaros lapszintező bevetésével megelőzhetjük a problémát?

Ezen csempeszintező rendszereket általában haladóknak ajánlják, de minimális gyakorlással könnyen elsajátítható az alkalmazásuk. A TLS-TORNADO és TLS-HURRICANE, valamint ezek ECO verziói egymással teljes mértékben felcserélhető elemekből lettek kiképezve. A csavaros lapszintező elemek tehát kompatibilisek minden területen. Nagy előnyük ezeknek a rendszereknek, hogy bármilyen szerszám nélkül használhatóak.

A talphoz egy csigás szár csatlakozik, amire a csavaros fej pár mozdulattal ráilleszthető. A tartás stabil, így a szintezés garantált. A csavaros lapszintező egyenesen a gyártótó érkezik és verhetetlen ár-érték arányt biztosít a megrendelés szempontjából.