Miként alakulnak az okostelefon árak?
Tagged Címkék:

A hatalmas felhozatalnak köszönhetően, már mindenkinek elérhetővé váltak az erős hardverrel ellátott készülékek is. Ez nem volt mindig így, hiszen az okostelefon árak nagyon magasak voltak az erősebb modellek esetében.

A kínai gyártók viszont új stratégiával rukkoltak elő, ami úgy tűnik, hogy remekül bevált. Akárcsak a Huawei, úgy a Xiaomi is megvetette a lábát Európában és a többi kontinenshez hasonlóan, itt is hatalmas sikereket tudhat magáénak.

Az okostelefon árak ezért egy rendkívül széles skálán mozognak, viszont a telefonok tudása és funkciói közel megegyezőnek számítanak. Az egyik modell valamivel szebb képet csinál, mint a másik, némileg jobb kijelzővel rendelkezik, esetleg támogatja a vezeték nélküli töltést is.

Az okostelefon árakat tehát már nem annyira befolyásolja az, hogy mi ketyeg a borítás alatt. A cégeknek új ötletekre van szükségük ahhoz, hogy évről-évre lenyűgözzék a nagyérdeműt. Meg is jelentek a hajtogatható képernyők, amelyek elképesztő technológiai újításnak számítanak. De valóban szükség volt erre, vagy ez is csak az okostelefon árak növekedéséhez volt elég?