Merüljön el a fantázia világában a Dixit társasjátékkal!
Tagged Címkék:

Néha a fa csupán egy fa, máskor pedig egy egész fantáziavilág. Különösen akkor, ha ez a fa a csodálatos Dixit társasjáték térképére van rajzolva, amit a táblajátékok szerelmesei az okosjatek.hu webshopban vásárolhatnak meg. A játék a megalkotása óta eltelt években, a világ szinte minden társasjáték rajongójának az otthonában megtalálható és rengeteg díjat is besepert a különféle kategóriákban.

Szinte mindenki, aki már látta a Dixit társasjátékot, azonnal felfigyelt a gyönyörű, színes és szokatlanul nagy játékkártyákra. Valójában ezeknek köszönhető, hogy a termék annyira sokoldalúnak és izgalmasnak bizonyult, hogy a játékosok minden alkalommal találnak valami újat és érdekeset benne.

Az online áruházunkból beszerezhető társas elősegíti a kreatív gondolkodást, az asszociációkat, valamint a kommunikációs és megértési készségeket. A Dixit társasjáték inspirál és lendületet ad a jó hangulatnak. Egyaránt szórakoztató elfoglaltságot kínál egy családnak, illetve bármilyen korosztályba tartozó baráti társaságnak és ismerősöknek.