Legyen mindig rajtunk a bicikli sisak!
Tagged Címkék:

Ha gyakran pattanunk bicajra és szeretünk így közlekedni, akkor megéri minden eshetőségre mielőbb felkészülni. Sajnos sohasem lehet előre kiszámítani, hogy mikor következik be egy sajnálatos belest, esés formájában. Pontosan ezért legyen mindig kéznél a bicikli sisak, amit megfelelően rögzítünk az érzékyen pontunkra. Valójában bármilyen meglepő, a fejünk a leginkább kitett részünk, amit óvni kell.

Tény, hogy a kéz- és lábtörés sem leányálom, viszont az agyrázkódás esetén további kockázatok merülnek fel. Szerencsére ezeket könnyedén elkerülhetjük, ha rutinszerűen felkerül a bicikli sisak indulás előtt. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kapható ez a kivételes fejfedő. Stílusos felépítése egyértelműen felismerhetővé teszi.

Az izzadástól nem kell tartani, még meleg időben sem a bicikli sisak használata során, hiszen remek szellőzőképességgel rendelkezik, a fokozott hűtés biztosítása érdekében. A stabil rögzítés pedig szintén megoldható feltétel, ami gondoskodik róla, hogy az esés során sem hagyjuk el, hanem szorosan a fejhez tapadva maradjon.