Tagged Címkék:

A mesterséges fény szerepe meghatározó az életterünkben, mivel funkcionális haszna van és mellette igen látványos tud lenni. A környezetünkbe illő lámpa sokat hozzátesz a belső kialakításhoz vagy különleges hangulattal ruházza fel a kertünket.

A www.alampa.hu minden területre kínál megoldást, helyiségekre és stílusokra lebontva válogathatunk a lámpa kollekciók között. A kültéri verziók sorában a homlokzati vagy a kerti világítás mellett, találunk kifejezetten a medence köré tervezett modelleket is, de a lépcső kiemelésére szánt praktikus darabok szintén jelen vannak.

Utóbbi nem csupán a biztonságunk miatt fontos, a fénnyel kiemelt lépcsőfokok ugyanis hihetetlenül dizájnos elemekként dobják fel a teraszokat és a különböző feljárókat. A lépcső megvilágítása ráadásul olyan világítótestekkel is kivitelezhető, ami napenergiával lép működésbe.

Egy ilyen lámpa környezettudatos megoldásnak számít, azonban célszerű gondoskodnunk egy állandó fényforrásról is. A biztonságunkat ugyanis akkor is garantálnunk kell, ha kevés a napsütés.