Könnyen használható a lapszintező
Tagged Címkék:

Egy teljesen egyenletes felület létrehozása olykor elég komoly kihívást jelent, főleg ha burkolásról van szó és az alap sem tökéletes, valamint az egyes lapok súlya eltérőek. Gyakran még a profi mestereknek sem sikerül ideális vastagságban leteríteni a ragasztót és a végeredmény olykor csekély, de mégis érezhető szintkülönbség. A lapszintező speciális kialakítása révén a segítségünkre lesz a hibák kiküszöbölésében.

Nagyon átgondolt módon történt meg a tervezése és a gyakorlati tapasztalatok az előnyeit igazolják. Ami a beszerzését és ár-érték arányát illeti, a lapszintező megtérülő befektetés, amire minden körülmények között számíthatunk. Nem egyetlen eszközről van szó, hanem egy komplex rendszerről, aminek az elemei külön-külön is elérhetőek.

Ilyen formában szükség van a lapszintező talpra, ami egyben a fugakereszteket helyettesíti, ékre és végül a fogóra. Mindezeket könnyedén megrendelhetjük a burkolatszintezo.hu oldalon néhány kattintással. Ha eddig még nem volt szerencsénk a lapszintező kipróbálásához, akkor eljött az ideje!