Kiváló segédeszköz a Bautool csempevágó
Tagged Címkék:

A burkolás különálló szakterület, amit megfelelő eszközökkel lehetőség kínálkozik saját kezűleg elvégezni, ha megvan hozzá a kellő lelkesedés és akarat. Gyakran éppen úgy születnek a szakemberek, hogy késztetést érezünk egy adott feladat elvégzéséhez, majd azt nagyon megszeretjük és rendszeresen végezni fogjuk. A kezdeti hobbiból aztán szakma lesz, végül megélhetés. A Bautool csempevágó mindehhez hatékony segédeszközként szolgál.

Ez a speciális készülék azért került kifejlesztésre, hogy segítse az egyenes vonalban és bizonyos szögben történő hatékony vágásokat, amikor burkolólapokkal dolgozunk. Jó néhány típus között lehet válogatni, ezért nem érdemes elkapkodni a döntést. Az NL2101200 Bautool csempevágó tartós és csúszásmentes felfekvő felülettel van felvértezve.

Egy nagy teherbírással rendelkező alumínium öntvény alappal látták el. A vágómélysége eléri a 7,5-15 mm-t. A fémvonalzó állítható rajta több szögben. Ez a Bautool csempevágó két oldalon egy sorban 6 csapágyon futó vezetősínnel rendelkezik. Egyszerű a kezelhetősége és precíz munkát végez. Remek választásnak minősül.