Kik hordanak pénztárcát?
Tagged Címkék:

A divat folyton változik, azonban pedig mindig akadnak olyan darabok, amelyek sohasem vesznek a feledés homálylába. A pénztárca leginkább ehhez a termékhez hasonlítható, mivel hiába telnek el az évek, szinte minden táskában vagy farmerzsebben találunk egyet.

Már egészen kicsi korunktól kezdve használjuk, örömmel gyűjtjük benne a szülőktől kapott kincseket. Az első fizetés élménye is felejthetetlen, hiszen végre érezzük, hogy ez tényleg hozzánk tartozik. A fiatal felnőttek már gyakrabban hordanak pénztárcát, legtöbbször bankkártyájuk is van.

Ilyenkor kell megtanulni a felnőtté válás folyamatát és már nagyobb felelősséggel jár az, ha a diákmunka után kapott pénzt is saját magunk kezeljük. A pénztárca használata ezután csak folytatódik. Ilyenkor már az is elmondható, hogy megkezdtük a saját életünket, fizetést kapunk, spórolunk, mi végezzük a bevásárlást.

A pénztárca nemcsak az aprót hordja, hanem sokszor a megélhetésünket is. Vannak olyanok, akik az igazolványaikat is ebben a kisméretű kellékben hordják, bár sokan szeretik elkülöníteni a kettőt, mert egy esetleges lopásnál nagyon bosszantó az okiratok kérvényezése. Szerencsére, ma már mindenki választhat neki megfelelő alapanyagot és mintát, főleg ha pénztárcáról van szó.

Egyesek az egészen aprókat szeretik, amiben csak a legfontosabb összeget hordják, ráadásul még a nadrág zsebében is elfér. Mások hatalmas modelleket vesznek meg, amit egy plusz szíj hozzáadásával retikülként is hordhatnak. Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy nem fog soha kimenni a divatból.