Jó opció az AL KO fűnyíró
Tagged Címkék:

Az udvarunkon, kertünkben lévő pázsit csak akkor lehet gyönyörű, ha megkapja a számára szükséges profi gondozást. Ehhez a locsoláson kívül a rendszeres nyírás is hozzátartozik, amihez vannak már nagyon modern és hatékony gépezetek. Egyik ilyen az AL KO fűnyíró, ami akkumulátorral működik, így nem kell a hosszú kábelre is figyelni munka közben. Rendkívül praktikus és könnyen használható egy ilyen szerkezet. Érdemes a megvétele mellett dönteni.

A Moweo Energyflex 3.29LI AL KO fűnyíró megvásárolható a parasztplaza.hu webáruházból, pillanatnyilag jelentős árkedvezménnyel. A nagyobb mozgékonyság érdekében könnyű, műanyag házzal van felszerelve ez a modell és kényelmesen állítható rajta a központi vágómagasság is.

A könnyebb szállítása érdekében, a gyártók felszerelték hordozó fogantyúval. Ez az AL KO fűnyíró igazán helytakarékosan tárolható, köszönhetően az összecsukható tolókarnak. Kisebb kertek gondozására ideális választás, hatékony munkát biztosít a 40 V lítium ion akkumulátor, akár 250 négyzetméter gyepfelületen. Ehhez körülbelül 1,5 óra töltést igényel az akkumulátor. 5 fokozatban állítható az AL KO fűnyíró vágómagassága, a telítettség jelzővel ellátott fűgyűjtő doboz űrtartalma pedig 30 liter.

A technikai adatairól mindent megtudhat a weboldalon. Kiváló befektetés ez az AL KO fűnyíró, aminek megvásárlását garantáltan nem fogja megbánni. Kisebb kertet, udvart kényelmesen rendben lehet tartani az alkalmazásával. Ha megrendeli ezt az AL KO fűnyírót, a szállítással kapcsolatban felveszi Önnel a kapcsolatot a webáruház munkatársa.