Igazán változatos függöny méteráru kínálat
Tagged Címkék:

A Piramis szakáruház minden olyan személynek biztos pontot jelent, akinek szüksége van egy speciális függöny alapanyagra. Az itt megvehető függöny méteráru nagyon változatos képet mutat. Ennek köszönhetően pedig, mindenki igazán gyorsan és problémák nélkül megtalálhatja azt a fajtát, amelyikre régóta szüksége van.

Nagy kedvenc manapság a függöny méteráru kategóriában a vitrázs fajta. Ennek a beszegését a cégnél dolgozó profik ingyen elvégzik. A vitrázs függönyök mintája gyakran szakaszosan ismétlődik, és a mintaegységek mentén a függöny úgy vágható, hogy az szegést nem igényel.

Az ilyen függöny méteráru típusokat a hozzáértők minden esetben a minták mentén vágják. A kiválasztott függöny termékleírásában pedig, a mintaegységek szélességét mindig jelölik. Amikor a rendelésre kerül sor, ezt a tényezőt nem szabad elfelejtse a vásárló.

Például egy 15 cm-es függöny méteráru mintából a 15 centiméter többszöröseinek megfelelő méretű vitrázsfüggönyt tudnak elkészíteni a szakemberek. Akkor szokták a vitrázs modellt választani a vásárlók, amikor például az ablakba szeretnének egy szép dekor eszközt. Ezt általában az ablak alsó harmadában szokták elhelyezni, de szépen mutat akkor is, ha a első részét díszítik vele.

Az áruházban az asztalterítők sokaságával is találkozni lehet

A Piramis shop természetesen nem csupán a függönyök forgalmazásával foglalkozik. Itt hihetetlenül bő az asztalterítők felhozatala is. Manapság felkapott a damaszt abrosz, amelyiknek az egyedisége, hogy egy része a tradicionális megoldásokra emlékeztet.

Persze az áruházban megtalálhatók azok a modellek is, amelyek már korszerű stílusjegyekkel rendelkeznek. Szintén népszerűek a teflonos asztalterítők, illetve felkapottak a vászon terítők. Ezeknek a színes kavalkádjából mindenki kiválaszthatja azt, amelyik épp tökéletesen passzol a konyhához.

Szintén beválnak sok helyen a kockás asztalterítők. Ezek soha sem fognak kimenni a divatból. A háziasszonyok nagy kedvencei, de megfigyelhető az is, hogy a vendéglátásban még mindig klasszikus kelléknek számítanak. Sőt, ezek között is megtalálhatók a szennytaszító, vagyis teflonos változatok is.