Honfoglaló társasjáték a népesebb családnak is
Tagged Címkék:

Mindenki előtt ismert a rendkívül népszerű internetes játék, a Honfoglaló, amit rengetegen játszottak és játszanak ma is. Amennyiben valaki a családtagjaival szeretné ezt a remek szórakozást élvezni, a Honfoglaló társasjáték megvásárlására bíztatjuk. Izgalmas játék, amiben a győzelemhez tudásra, kiváló stratégiára és némi szerencsére egyaránt szükség van.

A hideg téli estéken, amikor a kinti programok lehetősége megszűnik vagy minimálisra csökken, ideális a Honfoglaló társasjáték, hiszen ezzel az egész család elszórakozhat. A fiataloknak ösztönzést ad a siker, ha egyszer győzelmet aratnak, utána alig várják majd, hogy újra összeüljön a csapat és ismét megmutathassák, mennyire tájékozottak a különböző témákban.

Tanulni szintén lehet, miközben remekül eljátszanak, mert amelyik válasz helytelen volt, bizony elgondolkoztatja az embert, hiszen ő nem úgy tudta. Ha be akarja szerezni a Honfoglaló társasjátékot, akkor keresse fel a jatekotthon.hu webáruház honlapját, ahol leírást talál a fotó mellett, de ugyanakkor pár egyszerű lépéssel a számítógép előtt is könnyedén megrendelheti.

A Honfoglaló társasjáték tartalmaz 1 darab kétoldalas játéktáblát, 57 db megyefoglaló korongot, 9 várkorongot, 4 fordulójelző korongot, 60 feleletválasztós kérdéskártyát (720 kérdéssel), 40 tippelős kérdéskártyát (480 kérdéssel), 16 feleletválasztós válaszkártyát, 3 tippelős válaszkártyát, 1 dobókockát, valamint 1 játékleírást. A játék 2-10 személynek ajánlott, tehát a nagyobb család is kiválóan elszórakozhat ezzel.