Hogyan válasszuk ki a kerti szerszámtárolót?
Tagged Címkék:

Kertes ház mellé nemcsak füves udvar jár, hanem fűnyíró, kisebb és nagyobb szerszámok, sok esetben rengeteg gyerekjáték. Amennyiben Ön is egyre gyakrabban kerülgeti a virágok között felejtett tárgyakat és sokszor egyik helyről pakolja őket a másikra, akkor eljött az ideje egy megfelelő méretű kerti szerszámtároló megkeresésének. Fontos, hogy a gyors vásárlás előtt megálljunk egy pillanatra és elgondolkodjunk.

Sokféle kerti szerszámtároló áll a rendelkezésünkre, azonban fontos megvizsgálni, hogy mekkora kapacitásra van szükségünk és hová tudjuk ezeket a berendezéseket úgy tenni, hogy senkit ne zavarjon. A mai modern világban, szerencsére olyan leleményes megoldások is születtek, amelyek segítik azokat, akiknek kevesebb helyük van, vagy úgy osztották fel az udvart, hogy adott a helye a gyümölcsösnek, a veteménynek és a gyerekeknek kiállított játszótérnek is.

Kerti szerszámtároló elhelyezésénél először meg kell keressük a holt tereket. Hol van ilyen? Például a tetőre vezető lépcső alatt, esetleg kerítés melletti sarokban. Azonban nem szabad elfeledkezni a nyeles szerszámokról, gereblyékről, seprűről, kapáról, amelyek nem férnek el egy hagyományos tárolóban.

Ilyenkor vagy a fal mellé támasztva helyezzük el és reménykedünk, hogy a gyerek ne essen el benne, vagy magasabb kerti szerszámtárolót is vásárolunk. Ezek alapanyagukat tekintve fából vagy műanyagból készülnek, de utóbbi a felkapottabb, mivel kibírja a drasztikusan változó meleget és hideget. A Curver bútorok megküzdenek a káros UV sugarakkal és a hosszantartó faggyal. A kerti szerszámtartó prémiumminőségének hála, biztos befektetés lesz.