Hintaló nemcsak játszáshoz
Tagged Címkék:

Az álommanók nem mindig érkeznek idejében, ezért jól jöhet valamilyen kellék, ami elősegíti a kicsik szundizását. Sokszor bajosan elérhető célhoz juttatnak a ringató termékek, a hintaló pedig éppen ilyen. Például nagyon jó választás lehet egy fotellel, zenével ellátott hintaló, ami egyébként játékszernek szintén kiváló.

A természetesség és a kreativitás képviselői a vesszoparipa.hu webáruházban kapható ringató eszközök, amelyek vegyszerektől és káros anyagoktól mentesek. Ha megfelelő kialakítású az egyébként hajtható jármű, akkor még a pihenés idejét is szolgálja. Nagyon aranyos típusok szerezhetőek be ebből az online üzletből, ráadásul a legtöbbjük ergonomikusan kialakított fotellel van ellátva, ami biztonságosan megtámasztja a kicsi hátát.

A talpfákra külön lábtartó is van szerelve, ez kényelmesen támasztja alá a lábacskákat. Nagyon jó, ha minden gyerek tulajdonában szerepel egy hintaló, hiszen a használata által oldódhatnak a belső feszültségek, illetve fejlődik a kicsik egyensúlyérzéke is.