Házi vízmű tartály többféle kivitelben
Tagged Címkék:

A víz maga az élet, aminek hiányában nagyon gyorsan olyan problémák léphetnek fel, amelyek megoldhatatlanná válnak. Pontosan ezért érdemes a megfelelő minőségű folyadékkal körültekintően bánni. A közműhálózatokon túl, a saját rendszerek kiépítését lehet elvégezni a házi vízmű tartály beiktatásával és célirányos alkalmazásával. Erre a termékre főként azért van szükség, hogy legyen egy olyan puffer, ami tárolja és igény esetén szolgáltatni tudja a kellő vízmennyiséget. A közeg mozgatását általában egy pompa végzi. Ennek a feladata a házi vízmű tartály megadott szinten tartása.

Mivel a kinyerés közvetlenül a tartályból zajlik, így nem kell állandóan bekapcsoljon a szivattyú, ha kiengedésre kerül kisebb mennyiségű folyadék. Ezzel a módszerrel kitolható a rendszer élettartama. A hidrofor tartály méreteit tekintve nagyon széles skálán tud mozogni. Az Aquasystem cég külön megrendelésre le tud gyártani 10 000 literes típusokat. A házi vízmű tartály speciális gumimembránnal van ellátva, ami igény szerint tágul és szűkül.

A folyadékot és a nyomást biztosító levegőt így egy külön réteg választja el egymástól. A pontos leírásért kattints ide! Alkalmazási terület szerint lehet szó a lakás vízellátásról vagy automatizált öntözőrendszerek kiépítéséről. Bármelyik kerüljön szóba, a nyári évszakban rendkívül szerencsés, ha üzembe van állítva a speciális rendszer, amire bátran lehet támaszkodni. A készítők semmit sem bíztak a véletlenre. Kattints ide és pontosan megtudod, hogy milyen anyagból készül a tartály és az mennyire széles hőmérsékletek között tud funkcionálni!

Álló és fekvő kivitelben egyaránt elérhetőek a tartályok. Általában a rendelkezésre álló hely az, ami meghatározza, hogy melyik legyen az ideális választás. A masszív lábazat, amivel rendelkezik a termék, könnyedén rögzíthetővé teszi azt. Meghibásodás esetén rendelkezésre állnak alkatrészek, amiket raktárról azonnal szállítanak a szivattyuk.hu munkatársai. A gumimembrán szintén cserélhető, amennyiben erre igény merülne fel. Csak annyi a dolgod, hogy kattints ide és a költségeket azonnal megismerheted!