Használt LCD monitor több méretben
Tagged Címkék:

Az asztali számítógépek sajátosságának mondható, hogy még plusz kiegészítőket kell beszerezni hozzájuk, a megfelelő használat érdekében. Ilyen például a kijelző is, amiből ha tehetjük, voksoljunk a használt LCD monitor mellett! Ezek a képernyők több méretben megtalálhatók, általában 15-20” és 21” fölött válogathatunk közöttük.

Annak, akik már képszerkesztésre, videók vágására, esetleg játékra használnák a gépet, ajánlott a nagyobb kijelzők között kutakodniuk, a megfelelő kép érdekében. Természetesen még számos olyan előnyt tudunk felsorolni, aminek hallatán biztosan ilyen monitor mellett tesszük le a voksunkat. Először is meg kell említenünk, hogy roppant helytakarékos, valamint hihetetlenül könnyű a használt LCD monitor.

Nem található rajta az a vibrálás, villogás, ami a CRT társaira jellemző, sőt, még a sugárzása is sokkal alacsonyabb, ezáltal pedig jobban kíméli a szemet. A környezetvédelmére ügyelőknek is ajánljuk a használt LCD monitort, hiszen a fogyasztása rendkívül alacsony, tehát környezettudatosnak is mondható.