Tagged Címkék:

A hölgyek, a csábítás nagy mesterei jól tudják, az első pozitív benyomás megteremtése roppant fontos, ha a férfiszívek meghódítása a cél. A bájos mosoly, a sokat ígérő, mégis titokzatos tekintet mellett, a nők eszköztárából nem hiányozhatnak a szép ékszerek sem, mint például a Fossil fülbevaló. A Fossil márka a maga romantikus háttértörténetével igazán különleges színfoltja a divatvilágnak.

Az amerikai brand két alapítója, Tom Kartsotis és Lynne Stafford ugyanis a közös munka során egymásba szeretett és össze is házasodott, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kezük alatt megszülető ékszereket valójában átjárja az egymás iránt érzett őszinte szerelem.

Meglátszik ez a Fossil fülbevalók formatervezésén is, hiszen a márka termékei egytől-egyig mesterműnek számítanak. A Fossil fülbevalókat azok preferálják, akik a szürke hétköznapok forgatagában is szeretnék hangsúlyozni a bennük rejlő nőiességet.

Az ékszerek értéke pedig abban rejlik, hogy az alkalom jellegétől függetlenül, bármikor igazi királynővé avanzsálják a viselőjüket.