Elképesztő, mi mindenre jó a hegyikristály karkötő!
Tagged Címkék:

Életünket rengeteg impulzus éri. Vannak olyanok is közöttük, amelyeket a szellemünk, testünk vagy lelkünk nem képes feldolgozni, innen fakadnak a különféle betegségek is.

Vannak olyan férfiak és nők, akik hajlamosak hamar elfáradni, pánikba esni vagy megbetegedni, így számukra a hegyikristály karkötő viselése igazi életelixírré válhat. Ha ellátogat a BBH Inspirations oldalra, ahol kézzel készített, ásványokat, kristályokat tartalmazó ékszereket készítenek, Ön is megtudhatja, hogyan tudja helyre billenteni a hegyikristály karkötő az életében az egészséges egyensúlyt.

Nagyon jól serkenti az energiaáramlást, ami a testi és lelki megbetegedések ellen való. A görcsösebb embereknek segít ellazulni, könnyebben venni az élet által eléjük görgetett akadályokat.

Ugyanakkor megtartja a szükséges fegyelmet, hogy ura legyen minden helyzetnek. Weboldalunkon roppantott és áttetsző, csiszolt hegyikristály karkötő is kapható, ami egyfajta jégcsapokból csiszolt gyöngysorra emlékeztetnek. Még több érdekesség erről az ásványról a webáruházban olvasható.