Ezért használjuk a szexi harisnyát
Tagged Címkék:

Vannak olyan ruhadarabok, amik hasznosak, és olyanok is, amik egyszerűen csak jól néznek ki. Első ránézésre nehéz lenne megmondani, hogy a szexi harisnya melyik kategóriába tartozik, mivel ugyanúgy felhasználhatjuk a munkába menet, mint otthon. A harisnya egyik alapfunkciója, hogy megvédi a viselőjét a hidegben, ugyanakkor megengedi a lábak kihangsúlyozását is.

A mintától függően ennél lényegesen tovább mehetünk vele. Képzeljük csak el, hogy készítünk egy nagyon könnyű és finom vacsorát, teszünk mellé kellemes zenét és meggyújtunk egy illatos gyertyát, akár a filmekben. Aztán belebújunk egy kényelmes, de eléggé kopott pizsibe, és úgy várjuk a szerelmünket.

Bizonyára semmit sem fog mondani, de legbelül arra fog gondolni, hogy milyen kár a ruhánkért. Mennyivel jobb lenne, egy szexi harisnya, egy fekete fűző vagy akár egy komolyabb blúz. Természetesen nem kell mindennap ilyen ennyit fáradoznunk, de ha van otthon különleges alkalmakra tartogatott ruhánk, akkor ne féljünk használni! A házasságunk hosszútávon meg fogja köszönni.