Etetőszék az apróságok önállósodásához
Tagged Címkék:

A kisgyermekek alig várják, hogy szüleikkel „egy tálból cseresznyézhessenek”, azaz kipróbálhassanak, utánozhassanak valamit abból, ami a körülöttük levő felnőttek mindennapjainak természetes velejárója. Ilyen például a közös asztalnál történő étkezés, amire egy komfortos és stabil etetőszék segítségével már féléves csöppség is lehetőséget kaphat. A Pindurka Bababoltban fából és műanyagból készült modellek gazdag kínálatából válogathatunk.

Ha a hagyományos etetőszék helyett, valami egészen különlegessel szeretnénk megörvendeztetni a csemeténket, akkor a hintaként is funkcionáló változat mellett is letehetjük a voksunkat. Ez az etetőszék a táplálkozást követő pihenés alatt többféle nyugtató dallamot képes lejátszani, emellett sírásérzékelővel és apró plüssfigurákat lebegtető játékhíddal is rendelkezik. Etetőszék vásárlásakor – sok egyéb szempont mellett – érdemes figyelembe venni a rendelkezésre álló felületet is, egy kisebb lakásba ugyanis mindenképpen az összecsukható változat való, amit nem kell naphosszat kerülgetni.

Gyerek tricikli a világ felfedezéséhez

Amikor egy kisgyermek már képes az önálló helyváltoztatásra, egyre nagyobb vágyat érez arra, hogy bejárja, megismerje a rendelkezésére bocsátott teret, a terepszemlét pedig – akár egy pár lépésnyi udvarról, akár egy tágas játszótérről legyen szó – a gyerek tricikli felejthetetlen élménnyé teheti. A mai modern háromkerekű babajárgányok már 18 hónapos kortól körülbelül 5 éves korig használhatóak és számos olyan tartozékkal rendelkeznek, amelyek a velük való száguldást is biztonságossá teszik. Ilyen például a biztonsági öv és a leesésgátló, amit egyetlen gyerek tricikli sem nélkülözhet.

Ezek a járművek a gyerek fejlődésével arányosan alakíthatóak egyre nagyobb önállóságot biztosító közlekedési eszközzé – amiről idővel lekerülnek a kar- és lábtartók, valamint a hátsó fogantyú –, úgy is mondhatjuk, hogy együtt nőnek a gyerkőccel. A Pindurka Bababolt termékei között számos stílusos és strapabíró gyerek tricikli várja az új, sportos élményekre felkészült családokat.