Elektromos fogkefe gyerekeknek puha sörtékkel

A kicsik mindig igényesebbek az ápolás terén, különösen akkor, ha már kialakult náluk a fogmosás szokása. Sok kisgyermeknek viszont ez az eljárás nemcsak értelmetlennek tűnik, hanem számos negatív érzelmet és kellemetlen érzést okoz. Az elektromos fogkefe gyerekeknek igazi élménnyé varázsolja ezt a folyamatot. Az érdekes rajzokkal ellátott dizájn eltereli a figyelmüket a félelmekről.

A kényelmes fogantyú és a fej kicsi mérete lehetővé teszi, hogy a fogzománc és az íny sérülésének veszélye nélkül helyezzék el ezt az eszközt a szájüregben. Hány éves kortól ajánlott az elektromos fogkefe gyerekeknek? Néhány évvel ezelőtt a fogorvosok még azt mondták, hogy a 3 évesnél idősebbeknek ajánlott a használatuk.

A technológia fejlődésének köszönhetően, új modellek jelentek meg a piacon, amelyek tökéletesen megbirkóznak a fogak tisztításával már az 1 éves kisgyermekeknél is. Az elektromos fogkefe gyerekeknek készült típusai az enyhe rezgések hatásával és a sörték alacsony mozgásával még a picike tejfogakat is tökéletesen megtisztítják.