Egyre nő a hipoallergén kutyatáp felhozatal
Tagged Címkék:

A világ elég alaposan kifordult önmagából, amit azon tudunk a legjobban megfigyelni, hogy már a kedvenc háziállataink sem ehetnek azt, amit csak akarnak. Ahogyan az embereknél egyre komolyabb méreteket öltenek a különféle allergiás megbetegedések, úgy megjelent ez az állatoknál is. Nem véletlen a hipoallergén kutyatáp választékának robbanásszerű növekedése, hiszen majdnem minden harmadik eb érintett bizonyos mértékben.

A problémát kiváltó okok főként a gabonák és a csirkehús. Miért lehet ez? Nagy valószínűséggel az előállítási módokban kell keresnünk a hibát. A nagyüzemi termelés mindkét esetben drasztikus méreteket ölt és a felhasznált vegyszerek beépülése a termékekbe okozza a tünetek jelentős részét.

A hipoallergén kutyatáp szerencsére mentes a gluténtól és az érzékenységet kiváltó húsféléktől. Több olyan pótlásra alkalmas összetevőt használnak fel, ami kíméli a jószágok emésztőrendszerét és ugyanakkor kellő tápértékkel rendelkezik. Ha felmerül a gyanú, hogy a szőrmók ilyen betegségtől szenved, akkor a hipoallergén kutyatáp kell a tányérjába kerüljön!