Családi társasjátékok az év minden napjára
Tagged Címkék:

A családban a kicsik és nagyok egyaránt szeretnek játszani. Legyen szó akár egy nyugodt vasárnap délutánról, illetve esős hétvégéről, a családi társasjátékok mindenképpen remek időtöltési lehetőségnek bizonyulnak. Többféle kártyajáték, kirakós, puzzle elérhető manapság már az internetes oldalakon és áruházak polcain.

A kérdés csak az, hogy kinek milyen ízlése van, mit szeret játszani. A kedvelt családi társasjátékok már egészen 8-10 éves kortól kezdődően használhatóak, a gyerkőcök és felnőttek örömére egyaránt. Ebbe a mókázásba természetesen bekapcsolódhatnak a barátok, rokonok is, hiszen sok csoportos játéknak van kiegészítő darabja, ami növeli a résztvevők létszámát.

Az olyan közösségi játékok, mint például a Catan telepesei, Stone Age, Fedőnevek vagy a Pandemic egész estés, délutános szórakozás, akár 3-4 órát is igénybe vehet a szabadidőből. Napjainkban a családi társasjátékok bőséges kínálatával találkozhat a vásárló, amiből kedvére kiválaszthatja a keresett példányt. Ideális ajándék karácsonyra, születésnapra egyaránt.