Tagged Címkék:

A tölgyfa nemes voltának köszönhetően, többféle ital érlelődik ezekben a sok-sok éves hordókban. A szőlőmustból erjesztett bort úgy hívják, hogy brandy. Európában és az Egyesült Amerikai Államokban bizonyos szabályozások vannak arra vonatkozóan, hogy melyik nedűt lehet így nevezni.

A nyelvtörténet elég érdekes, ugyanis angol területeken seprő gyümölcs vagy törkölypárlatot jelent. A brandy nagyon ízletes és a készítési folyamata több lépésben zajlik. A bor alkoholtartalma nem túl magas, viszont a lepárlás végén 30-60%-os folyadék csepeg le. Az alszesz az első lepárlás eredménye, ugyanakkor ezt még tovább tökéletesítik, hogy a végeredmény egy fenséges brandy legyen. Ha valaki ilyesfélét szeretne vásárolni, akkor az látogasson el a diszkontital.hu internetes felületre, ahol sokféle márkával találkozhat.

A rendelés menete egyszerű és a választék rendkívül nagy. A brandy megfelel kisebb összejövetelekre, de a nagyobb szabású eseményekre szintén. Ez a minőségi ital kiváló hangulatot teremt, tehát ne hagyja ki semmiképpen!