Bízza profikra a kandallóépítés műveletét!
Tagged Címkék:

A megfelelő kandallóbetét kiválasztása mellett, felmerülhet az igény, miszerint az adott tűzteret be kellene építeni a megfelelően kijelölt helyre. Minden esetben bízzuk szakemberre a kandallóépítés folyamatát, mivel a biztonságos működtetés kizárólag így teljesülhet, ráadásul a garancia is csak ebben az esetben hagyható jóvá!

A Technical Kandalló weboldalán lehetőségünk van árajánlat kérésére. Itt megfogalmazhatjuk részletesen az elképzeléseinket, illetve lefixálhatunk egy konzultációs időpontot. A továbbiakban szakértők bevonásával teljesülnek a kandallóépítést megelőző lépések: személyre szabott kivitelezési tervet vázolnak fel az egyedi igényeinket szem előtt tartva. Igény esetén egy helyszíni szemle is megvalósul, illetve elkészül a 3D látványterv is.

Ezt követi a megrendelés és innentől elkezdődhet maga a kandallóépítés folyamata. A tűztér behelyezése és a kandallóburkolat megépítése csupán 1 napot vesz igénybe, a művelet végén a szakemberek átadják az elkészült munkát és tájékoztatnak az esetleges tudnivalókról.