Bicskakulcs ház sérülésének elkerülése
Tagged Címkék:

Számos kocsikulcs kialakítás található már manapság. Mindenkinek megvan, hogy melyik típus a kedvence és mik az indokai, amiért a többi hátrébb került a rangsorolásban. Abban az esetben, ha olyan kulcs van az autóhoz, ami gombnyomásra pattan ki a tokból, akkor arra rendkívüli módon oda kell figyelni, hogy a bicskakulcs ház semmiképpen ne sérüljön meg.

Nagyon praktikus darab, hiszen egy nyomással fele akkora helyet foglal és elfér bármelyik zsebben. A kulcsot védi az esetleges sérülésektől, biztonságban érezheti az ember. Azonban érdemes kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy a bicskakulcs házat lehetőleg ne érje semmilyen ütés, külső behatás.

A biztonság betartásával hosszú évekig kiélvezhető ennek a kulcsnak a praktikus oldala. Sokan nem is gondolják, de az ütésektől keletkezhetnek apró repedések a bicskakulcs ház felületén, amelyeken keresztül a bejutó nedvesség zárlatot okozhat. Az eséstől sérült immobiliser chip pedig az ajtók nyitását gátolhatja meg. Ezeknek a megjavítása súlyos összegekbe kerülhet.