Békét és harmóniát ad a hegyikristály karkötő
Tagged Címkék:

A víztiszta színe miatt, a hegyikristály nagy becsben tartott ásvány volt, ami a kvarcok családjába tartozik. Drágakőnek használták és használják napjainkban is.

A pici repedésekbe bekerülő fény úgy törik meg, hogy finom szivárványos színeket játszik, ezúton a gyémánthoz hasonló megjelenést képes nyújtani. A hegyikristály karkötő alapanyaga az Alpokból származik, évszázadok óta innen fejtik ki a legtisztább darabokat. Légies fehérségének köszönhetően, a tisztaságot, ártatlanságot jelképezi.

Új erőt, békét és harmóniát ad annak, aki viseli, mindemellett pedig a hegyikristály karkötő képes lezárni a múltat és tiszta lappal új életszakaszt indítani. A rossz álmok elűzőjének is tartják, a buddhisták szerint a párna alá kell rejteni.

A BBH Inspirations webáruház kézzel készült, minőségi alapanyagok felhasználásával előállított dizájnékszerei között a hegyikristály karkötő is helyett kapott. Csiszolt, teljesen átlátszó és roppantott változatokat egyaránt talál a késztermékek között. Ha egyedi darabot szeretne, szóljon és elkészítjük Önnek!