BANG társasjáték – Van lövésed róla?
Tagged Címkék:

A Vadnyugat hangulata mindenkit beindít. Akinek bejön a préri sajátos látványa, a lövöldözős történetek és persze a hősök, vagyis a cowboyok, annak kedvére való lesz a BANG társasjáték is. A mai 30-as, 40-es generáció a western-filmeken nőtt fel, amelyek nemcsak a retinánkba, de a képzeletünkbe is beégtek.

Ki ne szeretett volna legalább egyszer seriff, bandita vagy csinos vadnyugati lady lenni? Nos, ha eddig nem sikerült, akkor most mindezt bepótolhatjuk a roppant izgalmas BANG társasjáték alatt. Már a nagyobb gyerekek is játszhatják, hiszen 8 éves kortól kezdve bárki beszállhat a mókába.

A társas alatt minden játékos egy-egy szereplő bőrébe bújhat és az egész nagyjából arról szól, hogy egy csapat ravasz bandita és az elszánt seriff küzd meg egymással. A BANG társasjáték remek kikapcsolódás, hiszen szórakoztató szerepjáték is egyben. Igazi, vicces parti-játék a barátokkal, fiúk és lányok is rajonganak érte. A hosszú téli estéket igazán kreatívan el lehet tölteni egy ilyen fergeteges kártyajáték kíséretében.