Babérmeggy a szép sövényhez
Tagged Címkék:

Az örökzöld cserjék minden évszakban barátságos, kedves légkört biztosítanak minden kertben, de emellett térelválasztóként is funkcionálhatnak. Ezek egyik jeles képviselője a babérmeggy, ami erőteljes növekedésű, kifejezetten sövény kialakítására alkalmas növény. Egész évben megtartja bőrszerű, fényes zöld leveleit.

Tavasszal a levelek között megjelennek a kellemes, erős illatú virágok, ezt követően pedig a piros termései díszítik a cserjét. Tetszés szerinti formára alakítható a babérmeggy, ha éppen nem sövényként akarjuk használni, formálhatjuk kúp, gömb és kocka alakra is. A virag-online.hu webáruház kínálatában nagyon szép növények fedezhetőek fel.

Itt minden termék mellett leírás olvasható, amiből megtudhatjuk, hogyan gondozzuk az adott növényt, milyen talaj- és vízigényei vannak. Kedvező áron juthatunk ezekhez a növényekhez, például az 50 cm babérmeggy mindössze 3690 Ft. Érdemes beszereznie azt az örökzöld cserjét, mert gyönyörűen díszíti majd a kertet, de kerítésként is használhatja.