Az L alakú kanapé jó választás
Tagged Címkék:

A lakás berendezésénél fontos szerepet játszik a nappali, mivel ez a helyiség fogadja a vendégeket. Sokan az L alakú kanapé mellett teszik le a voksukat, mivel több funkciót is betölt. A szobák akkor válnak valójában otthonná, amikor a dekorációba és a bútorokba beleteszünk magunkból. Nem elég csak úgy lenni a megadott négyzetméteren, hanem jól is kell ereznünk magunkat.

A színek és minták sokat javíthatnak a kedvünkön, ezért érdemes mindig a harmóniára törekedni. Egy narancssárga kanapé kék falakkal és zöld függönnyel nem mindenkinek fog tetszeni és a pihenés helyett a stresszt idézheti elő. Általában a falak színe adott, de ha mi döntünk a festés mellett, akkor gondoljunk a jövőre!

Erős árnyalatoknál nehezebb lesz megfelelő berendezést találni, míg a fehér, a bézs vagy a halványsárga szinte mindennel összeegyeztethető. Azt is tartsuk észben, hogy az L alakú kanapé nagy helyet foglal el a nappaliból, pont ezért még fontosabb, hogy hosszútávon is elégedették legyünk az általunk kiválasztott színnel és mintával.