Tagged Címkék:

A hatalmas szenvedély, munka, türelem, tudás és kitartás az oka annak, hogy az Árpád pálinkakészítő üzem már több mint 50 éves múltra tekint vissza. Az Árpád pálinka kiváló színvonalú magyar hungarikum. A pálinkakészítés művészet, aminek az összes részletére oda kell figyelni, mindegyik egyedi és magán hordozza a készítőjének a kézjegyét.

Termékeik 100% gyümölcsből készülnek, maximálisan kihasználva a gyümölcs természetes értékeit. Készítésére szánt gyümölcsök számos és hosszú folyamatokon mennek át, amíg kész és iható termékké alakulnak át. Több mint 40 féle Magyarországon megtermett gyümölcsből dolgoznak.

Kétféle lepárlási módszert alkalmaznak, mégpedig az oszlopos és a kisüsti technológiát. A legapróbb részletektől a befejezésig törekednek arra, hogy a nemes hozzávalók választékéból a gyártás során a tökéletes terméket alkossák meg, mindezt csupa szeretettel, szenvedéllyel és tisztelettel. Az Árpád pálinka zamata gazdag és a tulajdonos szerint, a siker kulcsa a hagyományok tisztelete.