Az áramláskapcsoló hasznos eszköz a szivattyúkhoz
Tagged Címkék:

A műszaki boltok ma már rendelkeznek olyan készülékekkel, amelyek a kerti szivattyúk működését teszik optimálissá. Az egyik ilyen az áramláskapcsoló. Ezt a műszert szivattyúra, illetve a vízhálózatba lehet beépíteni, lényegében ki- és bekapcsolja a szivattyút az elvárt módon. Igen hasznos eszköz, mivel szükség esetén azt is jelezni tudja, ha a vezetékben esetleg nem áramlik elég folyadék.

A funkciói között említendő az is, hogy előre beállított időben újra kutatni kezdi a vizet és visszaállítja a nyomásértéket a rendszerben. Az áramláskapcsoló tehát igazán hasznos és praktikus kiegészítője a szivattyúnak. Aki pedig ebből is minőségit keres, az megtalálhatja a számára megfelelő terméket a szivattyushop.hu webáruházban.

Itt többféle márka áramláskapcsoló terméke megrendelhető korrekt áron. A vásárlók olyan gyártók termékei között válogathatnak, mint a Leo, Italtecnica, DSK vagy Grundfos. Ez utóbbi áramkapcsolója szárazonfutás-elleni védelemmel, szivárgás felügyelettel, valamint 30 perc maximális üzemidő funkcióval is rendelkezik.