Tagged Címkék:

Ki gondolta volna évekkel ezelőtt, hogy a fűnyírás kevesebb zajjal fog járni és nem kell az üzemanyag adagolásával sem bajlódni? A benzinmotor egy elég összetett rendszer, ami vitathatatlanul hatékony, viszont a meghibásodás esélye is nagyobb, mint például az akkumulátoros fűnyíró esetében.

Mindent tud, amit egy benzinmotoros, viszont itt nem kell vacakolni az üzemanyaggal, hanem egyszerűen csak fel kell tölteni az akkukat és máris halad tovább a munka. Már ha szükség van a folytatásra, hiszen egy Makita akkumulátoros fűnyíróval egészen nagy területeket tisztíthatunk meg. A kényelmes használat érdekében beállíthatjuk a testmagasságunkhoz. Az önjáró funkció hatalmas előny, hiszen a leejtős részeknél igazán jól jön.

Tulajdonképpen nem kell más tennünk, csupán irányítani az akkumulátoros fűnyírót. Még csak abba sem kell energiát fektetnünk, hogy eltoljuk egyik helyről a másikba. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért jobb egy akkumulátoros fűnyíró mellett voksolni, mint a hagyományos, elektromos változat?

Mindkettő csendesen üzemel munka közben. Viszont az akkumulátoros fűnyíró hatókörét nem gátolja semmilyen fizikai tényező. Az elektromos fűnyíró hatósugarát meghatározza a kábel hossza. Az akkumulátoros fűnyíró viszont addig megy, amíg lemerül. A töltöttségi állapotot folyamatosan nyomon tudjuk követni, ezért könnyen kiszámítható, hogy még meddig használható, mielőtt lemerülne. Az akkumulátoros fűnyíró roppant innovatív eszköz, amire mindig számíthatunk, a megbízható kivitelezésnek köszönhetően.