A szerkezetkész ház ár az végösszeget is megalapozza
Tagged Címkék:

A gyors felépítésű házaknak ma már nagy divatja van, hiszen Magyarország földrajzi adottságai lehetővé teszik, hogy kisebb beruházás mellett is mutatós otthont biztosítson valaki az egész családnak. A panelek és oszlopok ilyen esetben előre gyártottak, összeszerelése csupán néhány napot vesz igénybe.

Ennek köszönhetően, a szerkezetkész ház ár nagyon alacsony marad és nem változik, mert a kalkulációknál fix elemekkel dolgoznak a tervezők és a kivitelezők. A Mágus Készház lelkes csapata segít abban, hogy álmai otthonát felépítse, méghozzá rövid időn belül. A szerkezetkész ház ár megtalálható a honlapon is, négyzetméterre lebontva. Az ár magába foglalja a külső határoló falak és a belső válaszfalak, a teherhordó zárófödém és a tetőszerkezet, emeletes ház esetén pedig a közbenső födém árát is.

Ezek után már átadásra kerül a terep, hogy a kívánt színben kerüljenek be az ajtók, ablakok, hogy olyan vakolatot és festékanyagot használjon, amilyet csak akar, nem beszélve a hideg és meleg burkolat milyenségéről. Természetesen félkész házakat is készítünk, így ezt az opciót is választhatja, amennyiben energiát, időt spórolna.

A félkész ház költsége mintegy 45 000 Ft/m2-el nagyobb, mint a szerkezetkész ház ár. Ebben az esetben jár az aljzatbetonozás és a víz-, gáz-, villanyvezetékek bevezetésével, valamint a fűtésszerelési munkálatokkal sem kell foglalkoznia. Ha a szerkezetkész ház ár túl keveset biztosít Önnek, akkor válassza a félkész állapotot. Viszont, ha még 20 000 Forinttal megdobja négyzetméterenként a félkész ház ár összegét, akkor kulcsrakész állapotban veheti át álmai otthonát.