A napelemes kandeláber télen is remekül működik
Tagged Címkék:

Nagyon fontos a közterület kivilágítása a késői órákban. Ezáltal a hazafelé siető személyek könnyebben képesek közlekedni gyalog vagy autóval. Egyre népszerűbb a napelemes kandeláber, aminek az ökológiai lábnyoma roppant alacsony. Ennek köszönhetően, nemcsak az önkormányzatok kedvelik a használatát, hanem igen sok magánszemély érdeklődik iránta.

Mivel napelemmel lehet működtetni, nem szükséges a kábeleknek a lefektetése, hiszen nem használ áramot. A napelemes kandeláber legalább 15 éven keresztül fog kiválóan működni. Amikor bekapcsol nincs vibrálás, hanem azonnali maximális fényerőt biztosít. Nemcsak az utcán találkozhat hasonló eszközzel, hanem a családi házak kertjében is.

Ott akár mozgásérzékelővel is ellátják, hogy a napelemes kandeláber biztonsági funkciókat is elláson. A téli időszakban sem jelent gondot a működése, amikor kevesebb napfényhez fog hozzájutni. Járjon utána minél hamarabb, hogy miként szerezheti be az otthonába az említett eszközt, ezzel pedig elektromos energiát takaríthat meg.