Tagged Címkék:

Egy lakás berendezésénél nemcsak a bútorok kiválasztására kell gondosan odafigyelni, hanem a világítótestekre is. Ezek adják a megfelelő fényt és melegséget az adott helyiségnek.

A modern csillárok stílusossá varázsolják az egész házat. Az oldalon számos olyan termék elérhető, ami bizonyára elnyeri az Ön tetszését. Egy tágasabb nappaliba a nagyobb csillárok a menők, a krómozottól a kristályig széles választékban megtalálhatóak. Bárki megtalálja az egyéni ízlésének megfelelőt.

Színek és modellek tekintetében is jelentős az árukínálat. Minden darab stílusos és minőségi. Választáskor ajánlott odafigyelni, hogy az a helyiség, ahová tenni szeretnénk, milyen magas. A hálószobába diszkrétebbet tegyünk, míg a nappaliba az 5 ágú is megállja a helyét.

A modern csillárokhoz tökéletes fényerősségű izzót célszerű beszerezni, ami lehet halogén vagy energiatakarékos. Szállodák, vendéglők és irodaházak megvilágítására is alkalmasak. Formatervezésében és méreteiben is egyediség jellemzi. Egyes daraboknál a kiszállítás ingyenes.