A láthatósági mellény észrevehetővé tesz
Tagged Címkék:

Vannak olyan körülmények, amikor elengedhetetlen, hogy jól láthatóak legyünk. Bizonyos munkák esetében ez alapvető elvárás, de a közlekedésben is fontos a biztonság ilyen jellegű mértéke. A láthatósági mellény szerepe éppen abban merül ki, hogy gondoskodik erről, nappal és éjszaka egyaránt. Többféle változata létezik ennek a kivitelnek.

A hagyományos zöld mellett, még a narancssárga is felkapott, de a két szín kombinációjából sincs hiány. Ami pedig a láthatósági mellény kialakítását illeti, abban szintén hatalmas felhozatalt találunk. Kapható kabát formában, ami sokkal többre képes, mint elsőre gondolnánk. Időjárásnak ellenálló, többfunkciós zsebekkel van ellátva, így igényhez mérten, sok esetben hasznos viseletnek minősül.

Az euronorm.hu oldalon néhány kattintással felmérhetjük az aktuális kínálatot és leadhatjuk a rendelésünket a láthatósági mellény bármelyik típusára. A kedvező árak biztosítottak. Ne bízzunk semmit sem a véletlenre, hanem gondoskodjunk a biztonságunkról minden szabály betartása mellett, miközben divatosak vagyunk!