A kosárcipő lehetővé teszi a technikás mozdulatokat
Tagged Címkék:

Mindegyik sportág gyakorlása közben ajánlott a kimondottan arra a célra tervezett öltözék, kiegészítők és lábbeli viselete, úgy a kényelem, mint a megfelelő szintű effektivitás érdekében.

kosárcipő kifejezetten a kosarazóknak lett kifejlesztve, az egyik leginkább népszerű modellje a madeinpapp.hu webáruházban fellelhető Nike Zoom Freak 2 elnevezést viseli. Ennek a darabnak a nyelve és a fűzős szerkezete hagyományos, aszimmetrikus fűzőlyukakkal.

Ez a kiváló minőségű kosárcipő szavatolja a gyorsaság és a teljesítmény új szintjét, mivel a lábfej elülső részén található Nike Air párnázás igen előnyös, a beépített dinamikus és puha hab segíti a viselőjét abban, hogy a lehető leggyorsabb mozdulatsorokat végig tudja vinni.

A Stabil Euro stepek, amelyek a külső, elülső részen található fröccsentett TPU rész, segít a legtechnikásabb mozdulatok kivitelezésében is. A külső talpon lévő gumi két részre osztott, közöttük egy merev, tartást adó rész van, ami csökkenti a kosárcipő súlyát és fokozza a rugalmasságát.