Tagged Címkék:

A kollagén olyan sejtek közötti kiegészítő, ami voltaképpen összeköti és egyben tartja azokat. A kémikusok 25 féle kollagén molekulát különböztetnek meg. Ezekből csak a 2 es típusú kollagén szükséges az ízületi porckopással küzdőknek.

Mivel ezzel kiválóan kezelhető az artrózis, ezért olyan étrend-kiegészítő megvásárlása tanácsos, amiben ez a fajta kollagén található meg. Aki tartósan csökkenteni akarja a porckopás okozta fájdalmait, annak ajánlott az Artroflex Plus készítmény fogyasztása. A megfelelő mennyiségű dózis bevételével fedezhetjük a napi 2 es típusú kollagén peptid szükségletet. Abban az esetben, ha valamilyen porcerősítő készítményt választana, akkor is figyelni kell arra, hogy a lehető legtöbb 2 es típusú kollagén peptidet tartalmazza.

Az említett produktum megvételéhez kiváló lehetőséget biztosít az artroflex.hu webáruház. Ugyancsak ezen a weboldalon lehet tájékozódni a 2 es típusú kollagén szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól. Olvasson utána, ha ízületi problémái vannak vagy szeretné elkerülni ezeket!