A Jim Beam egyedi címkével is kérhető
Tagged Címkék:

Mióta minden elérhető az interneten, az emberek nem érik be a hagyományos ajándékokkal. A Jim Beam szeszesitalok teljesen egyedi címkével is megrendelhetők, ami egyben egyet jelent a személyes ajándékokkal. Tény és való, hogy nem mindenki szereti az italokat, de ha olyan embernek akarjuk adni, aki tudja, hogy mi fán terem a jó bourbon, akkor biztosan értékelni fogja.

Az aranyló ital már önmagában is jó ajándék szokott lenni, és a gyűjtést akár milliós méretekig is vihetjük, bár a hagyományos fogyasztók a vicces vagy névre szóló címkét is imádni szokták. Itt csak azt kell eldöntenünk, hogy miért akarunk ajándékozni, hiszen más szöveg fog felkerülni egy születésnap, egy házassági évforduló vagy egy „ok nélküli” ajándékra.

Ha bátrak vagyunk, akkor nyugodtan vigyünk bele egy kis poént, valami kellemes humort, a Jim Beam üvegek mindenképpen nagy sikert fognak aratni. Ha pedig azt nézzük, hogy a www.heinemann.hu oldalon teljesen megfizethető áron kaphatók, akkor még nagyobb eséllyel választjuk ezt a fajta ajándékot.