A Jagermeister ár igen alacsony
Tagged Címkék:

Hallotta már a likőr fogalmát? A világhírű márka, a Jagermeister olyan név, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. De milyen is a Jagermeister ár érték aránya és miből készül az ital? Összetételéről elmondható, hogy 56 különböző gyógynövényből, gyümölcsből, gyökérből és fűszerből készül, közöttük olyan ismert növényekkel, mint az édesgyökér, citrusfélék héja, ánizs, sáfrány, mák, gyömbér, ginzeng.

A fent említett típusokon kívül, sok más összetevő is létezik, de ezeket titokban tartják és nem hozzák nyilvánosságra. A Jagermeister ár viszonylatában tehát megéri beszerezni, hiszen egészséges alkotóelemei is vannak. Ezeket összetörik és 2-3 napig vízben, valamint alkoholban áztatják.

Ezt követően ezt a keveréket tovább szűrik, majd tölgyfahordókban tárolják körülbelül 1 évig. Amikor a lappangási idő letelt, a bort kiszűrik az üledékből, összekeverik cukorral, karamellel és alkohollal. Így készül az ital. A Jagermeister ár szempontjából igen kedvező, de erről meggyőződhet a saját szemével, amint ellátogat a webáruházunkba.