A Cremesso kávék ellenállhatatlanok
Tagged Címkék:

Ki ne szeretné a kapszulás kávéfőzőket? A Cremesso kapszulában az ízek és aromák ugyanúgy megtalálhatóak, ezáltal a kávézás minden pillanatát kiélvezhetjük. Számos lakásban kezdődik egy forró fekete kortyolgatásával a reggel, azonban sokan szeretnek új ízeket is kipróbálni. A Cremesso ereje éppen a változatosságában rejlik, biztosak lehetünk benne, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Egyesek az erős ízeket szeretik, mások inkább a tejes formátumot, ami csak a kávézás érzését adja meg, azonban nem annyira erős. A lényeg a rítusban van, a reggeli rohanásban elővehetjük a kedvenc bögrénket, és arra a két percre a világ megszűnik létezni.

Legyen akár nyári meleg vagy téli hideg, a mosolygós bögrénk nem hiányozhat a közelünkből. A Cremesso gépek kis helyet foglalnak, gyorsak, tehát biztosítják, hogy csak a kávézás legyen a középpontban, így észre sem fogjuk venni, ahogy szitne automatikusan levesszük a polcról a kapszulát. Csak arra kell figyelnünk, hogy nehogy kifogyjunk az otthoni szettből, inkább vásároljunk többet!