A Brit kutyatáp segít a nagytestű ebeknek
Tagged Címkék:

Garantálni szeretné a kedvence boldogságát és játékosságát? Ez gyakran a nagytestű ebek esetében nehéz lehet, mivel hajlamosabbak az ízületi és egyéb jellegű megbetegedésekre.

A Brit kutyatáp ennek érdekében fejleszti az állóképesség, segíti az ízületek mozgékonyságát és stressz-kezelő adalékokkal is hozzájárul az egészségükhöz. Külön kiemelendő az extra mennyiségű fehérje, ami a kifejezetten nagy ebek tömegéhez és életmódjához segít alkalmazkodni.

A Brit kutyatáp összetétele előtérbe helyezi az emésztőrendszeri problémákból fakadó betegségeket, így az emésztést segítő táplálék kiegészítők ezt a terhet is leveszik a válláról. Kiváló minőségű friss alapanyagokból készült eledel, ami minden kutyus kedvencévé válik könnyen. Mivel egyes termékek majdnem 50 százalék színtiszta csirkehúsból készülnek, így a Brit kutyatáp kifejezetten segít a kedvenceinknek a ragadozó életmód fenntartásában.

A túlsúlyos, elkényeztetett ebeknek is található a kínálatukban sok érdekesség. Amellett, hogy rengeteg húst tartalmaz, zabbal egészítik ki az eledelt, ami később teljes mértékben kiürül a szervezetből.