Lakás, ház vagy iroda költöztetése
Tagged Címkék:

Sokan az életük során csak költöznek, míg mások néhány év alatt akár többször is. Az biztos, hogy minden esetben olyan céget érdemes választani a költöztetés elvégzéséhez, amelyik segítőkész, professzionális, reális áron kínálja a szolgáltatását és teljes mértékben megbízható. Ennek a leírásnak tökéletesen megfelel a Bauer-Teher.

A vállalkozás már több mint 3 évtizede ezen a területen tevékenykedik. A 30 éves tapasztalat és szakértelem megmutatkozik a költözési folyamat minden egyes lépésénél. Legyen szó kisebb lakás vagy nagyobb ház összes tartozékának a csomagolásáról és szállításáról, a szakértőkre mindenben számíthat a megrendelő.

A legnehezebb bútorokkal is boldogulnak a munkatársak és természetesen a kényes, törékeny apróságokat is teljes biztonságban tartják. Nem csupán a szállítást végzik el, hanem a pakolást, csomagolást is, sőt, igény szerint még csomagolóanyagokkal is szolgálnak. Gondolni kell itt a ragasztóra, a különféle méretű dobozokra és fóliákra egyaránt.

A költöztetés megkezdése vagy bármiféle ajánlat elfogadása előtt, általában mindenkit az érdekel, hogy a munka befejeztével mennyit is kell fizetni. Először is tudni szükséges, hogy az árajánlat a komplett, teljes körű szolgáltatásra értődik. A megkeresés pillanatától folyamatosan számíthat a kuncsaft a vállalatra. A kollégák korrekt partnerként fognak együttműködni minden érintett személlyel, a költöztetés első percétől egészen az utolsóig.

Mit takar pontosan az irodaköltöztetés?

Rengetegen azért döntenek a Bauer-Teher mellett, mert egy teljes irodaházat kell költöztetni. Főleg a fővárosban gyakran igényelt az irodaköltöztetés. Budapesten rengeteg cég van, akik sokszor azért döntenek egy másik hely mellett, mert ott alacsonyabb a bér, közelebb vannak más fontos lokációk, esetleg egyszerűbben elérhető a célközönség.

Természetesen az egész procedúra nagyon időigényes és bonyolult lehet a szakértelem és a professzionális segítség hiányában. Szerencsére egyre több cégvezető van ezzel tisztában, ezért senkinek eszébe sem jut, hogy például az alkalmazottakkal végeztesse el a munkát. A irodaköltöztetés már a tervezésnél problémás lehet.

Budapesten egyáltalán nem egyszerű átlátni a logisztikai helyzeten, főleg akkor, amikor egy nagyobb vállalkozásról van szó, amelyiknek többszáz bútora, széke, íróasztala, laptopja és számítógépe van. Már a csomagolásnál is tanácsos figyelembe venni a mennyiséget és az eszközök milyenségét. A hozzáértők tudják, hogy az irodaköltöztetés tipikusan az a feladat, amit minden esetben egy szakavatott csapatra szükséges bízni.