Gyémánt csiszolótárcsa kitolt élettartammal
Tagged Címkék:

A lakás körüli felújítási munkálatok, némi lelkesedéssel és a megfelelő szerszámok bevetésével kezdőként is könnyedén elvégezhetőek. Vannak, akik kifejezetten szeretnek burkolni, hiszen ezen munkafázissal teljesen új és stílusos környezet teremthető. A különféle csempelapokat, függetlenül a méretüktől és alapanyaguktól, gyakran alakítani kell. Ilyen helyzetben szerencsés, ha a célra kiválasztott gyémánt csiszolótárcsa egyúttal alkalmas a professzionális vágásra is.

A TLS VACUUM gyémántszemcsés vágó- és csiszolótárcsa kimondottan többcélú felhasználásra lett kialakítva. A friss vágások éleit azonnal csiszolni lehet anélkül, hogy korongot kellene cserélni. A gyémánt csiszolótárcsa a durva felületek egyenletes simítását remekül ellátja. A felülete 8 db peremes furattal rendelkezik, ezzel segítve a hűtést és jelentősen kitolva az élettartamot.

A precíz feladatvégzésben a kiváló szintetikus gyémántszemcsék vannak a gyémánt csiszolótárcsa segítségére. Ha főként kemény alapanyagokkal, gránittal, márvánnyal dolgozunk, akkor ez a gyémánt csiszolótárcsa az, ami kiváló munkatársunk lesz minden helyzetben.