Az aloe vera gél kitűnő testápoló
Tagged Címkék:

A növényekből legtöbbször krémet vagy iható folyadékot készítenek. Az aloe vera gél ehhez hasonlóan, egyaránt alkalmazható belső és külső problémák felmerülésekor. A tubus megvásárlása rengeteg előnnyel származik, ugyanis nem mindenki rendelkezik saját gyógynövénnyel az otthonában, ráadásul az ott levágott levelek nagyon hamar elszáradnak.

A homeopátiás és természetes anyagokat árusító boltokban bárki hozzájuthat az aloe verás termékekhez, mivel gyógynövényről van szó és nem kell vényt felíratni a háziorvossal. Ez a gél nem azonnal, hanem hosszútávon fejti ki a hatását, ha elkezdjük a szedését, akkor érdemes legalább 3 hónapig folytatni.

Az italt étkezés előtt kell elfogyasztani, hogy még az emésztés előtt fel tudjon szívódni. A szedése mellett nem kell más vitaminoktól elbúcsúznunk, ugyanis használatuk nem zárja ki egymást. Az aloe vera gél jó hatással lesz a bőrünkre, sokan az arcukra vagy más problémás területekre is napi szinten felviszik. Ráadásul használható testápolóként vagy éppen ajakrúzsként is.